KURSER

 
 
 
 

HELGKURS - INTENSIV

Under en helg lär du dig köra båt i Stockholms skärgård. Vi börjar lördag förmiddag med ett teoripass. Efter lunch lär vi oss manövrera båten i låg och hög fart. Under söndagen börjar vi med en kort repetition och styr sedan mot Grinda*. På vägen använder vi oss av den navigation vi lärt oss under lördagens teoripass. Väl där övar vi tilläggningar och äter sedan en god lunch på värdshuset (ingår ej i kursens pris). Under eftermiddagen övar vi bland annat tilläggning i naturhamn. I samband med för- och eftermiddagsfika passar vi på att öva på de vanligaste knoparna.

*med reservation för byte av destination pga väder och vind. 

Tid: 09.00-17.00

 

Datum: Kontakta oss för aktuella datum

Antal timmar: Totalt 16, varav ca 11 praktisk körning

 

Antal deltagare: Max 4

Pris: 5.900 kr per person

KVÄLLSKURS VARDAG

Under tre vardagskvällar utspridda över tre veckor lär du dig köra båt i Stockholms skärgård. Första kvällen ägnar vi oss åt teori, kväll två håller vi oss i närområdet och övar manövrering i låg och hög fart. Kväll tre ger vi oss iväg till Grinda* och övar tilläggningar. När vi tar en kvällsfika passar vi på att öva på de vanligaste knoparna.

*med reservation för byte av destination pga väder och vind. 

Tid: 17.00-20.00

 

Datum: Kontakta oss för aktuella datum

Antal timmar: Totalt 9, varav ca 6 praktisk körning

 

Antal deltagare: Max 4

Pris: 3.800 kr per person

KVÄLLSKURS VARDAG - INTENSIV

Under en vecka kör vi tre intensiva vardagskvällar där du lär dig köra båt i Stockholms skärgård. Första kvällen ägnar vi oss åt teori, kväll två håller vi oss i närområdet och övar manövrering i låg och hög fart. Kväll tre ger vi oss iväg till Grinda* och över tilläggningar. När vi tar en kvällsfika passar vi på att öva på de vanligaste knoparna.

*med reservation för byte av destination pga väder och vind. 

Tid: 17.00-20.00

 

Datum: Kontakta oss för aktuella datum

Antal timmar: Totalt 9, varav ca 6 praktisk körning

 

Antal deltagare: Max 4

Pris: 3.800 kr per person

PRIVAT KURS

Enskilt

Trogen Havet genomför också helt skräddarsydda utbildningar. Passa på att öva på just det du har behov av. Kanske brukar du lägga till i en knepig hamn du behöver få hjälp med? Rör du dig i farvatten med mycket Waxholmstrafik och behöver lära dig att möta svall? Eller har du köpt en ny båt du behöver bli trygg med? Utbildningen kan delas mellan vår utbildningsbåt och din egna båt efter behov. 

I grupp

Trogen Havet skräddarsyr ett passande upplägg för just er grupp. Vi utbildar i det ni vill och har behov av att lära er. Kanske är ni ett kompisgäng med viss erfarenhet och vill ta er längre ut i skärgården? Vi packar spritköket och fikar på en kobbe. Eller är ni nybliven båtfamilj och vill lära er steg för steg från grunden? Då håller vi oss i mellanskärgården och kanske äter lunch på en härlig sjökrog. Vi kan också göra något mitt emellan som passar just er. 

Pris enskild kurs: Minimum 3 timmar, kostnad 3900 kr, exklusive bränslekostnad. Därefter 1100 kr per timme .  

Pris kurs i grupp: Offert på förfrågan

Bokning: Kontakta oss för bokning och mer information

Maila mig ditt önskemål så ska vi försöka lösa en kurs på bästa sätt.