top of page

KONTAKT

HÄR FINNS VI

Trogen Havet utgår från Nacka, närmare bestämt Saltsjö-Boo. Hemmahamn är Fridtorps brygga i Rörsundsviken, 59°21.45N, 18°17.50E.

För de teoretiska kurserna i förarbevis håller vi till i en kurslokal i anslutning till bryggan.

Egen bil

 

Kommer du med bil kan du parkera på infartsparkeringen bakom busshållplatsen i korsningen Sommarbovägen/Vikingshillsvägen. Gå tillbaka i riktningen du kom ifrån och gå över vägen vid övergångsstället när du passerat den röda skolbyggnaden och skolgården på vänster sida. Följ sedan en gångstig som följer vattenkanten till ett blått båthus med brygga. Där ligger Kerstin och Britta förtöjda. Det är en promenad på några minuter.

Åker du kommunalt kan du ta buss eller båt

Åker du buss gäller 441 eller 421 till Vikingshill, hållplats Skånska gården och sedan en kort promenad längs vattnet till bryggan. Gå tillbaka i riktningen bussen kom ifrån och gå över vägen vid ett övergångsställe när du har passerat den röda skolbyggnaden och skolgården på vänster sida. Följ sedan en gångstig som följer vattenkanten till ett blått båthus med brygga. Där ligger  ”Kerstin” och "Britta" förtöjda. Det är en promenad på några minuter.

 

Tar du Waxholmsbåt kan du på veckodagar åka pendelbåten (linje 83X) och på helgen reguljära turer. Du kliver du av på hållplats Risets Brygga. Därefter följer du Båtvägen till en T-korsning, tar vänster och följer Risvägen till den går över i Rörsundsviksvägen i en brant backe. Gå ned för backen och vik av på en gångstig till höger precis innan vattnet. Följ gångstigen till du kommer till ett blått båthus med brygga. Kerstin och Britta ligger förtöjda på andra sidan huset, vid bryggan. En promenad på knappt 10 minuter.

F89628C6-8DF7-4C39-BE51-48D090661496.JPG
bottom of page